Vår vision

Vår vision på Natural Essence är en plastfri framtid där hållbar konsumtion är normen inom hårvårdsindustrin. Traditionella schampoflaskor är inte bara en källa till plastavfall, de slösar också bort vatten, med upp till 80% av flaskans innehåll. Vårt svar är enkelt och kraftfullt: vi har skapat koncentrerade schampokakor som minimerar både plastanvändningen och vattenslöseriet nästan helt.


Vår passion sträcker sig till att skapa verkligt värdefulla produkter. Våra schampokakor varar tre gånger längre än vanliga schampoflaskor och är fria från skadliga ämnen som silikon, sulfater, mineraloljor, vax och torkande alkohol. Vi använder endast veganska och ekologiska ingredienser, för vi tror att naturen ger oss det bästa, snarare än syntetiska ämnen.


Genom att välja Natural Essence gör du ett medvetet val för både ditt hår och vår planet. Tillsammans kan vi forma en framtid där plastavfall minskar och hållbar konsumtion blir en självklarhet. Vi inbjuder dig att vara en del av vår resa mot en plastfri framtid och att stödja vår passionerade vision för en mer hållbar värld.